Diaridemanresa.cat | Osonadiari.cat | elMoianes.cat | Osonafreak.com | Negocis.com | CatRural.net | Vilaweb Manresa | Manresa.org
Seccions
Economia i Empreses
Cultura i Espectacles
Mobilitat i Trànsit
Societat
Política
Esports
Catalunya
Notícies del Diari
Àrea d'usuaris
E-mail
Password
Informació comarcal
Moià
El Moianès
Castellcir
Calders
Collsuspina
Castellterçol
Granera
L'Estany
Monistrol de Calders
St. Quirze Safaja
Sta. Maria d'Oló
Informació local
Portada
Notícies
Històric Notícies
Telèfons d'Interès
Mapa Interactiu
Galeries d'imatges
• FESTA DE ST. ISIDRE A MOIÀ
28 Fotos
525 vistes
15-05-2014

• CARAMELLES PER PASQUA A MOIÀ
59 Fotos
1316 vistes
20-04-2014

• ELS ARMATS
20 Fotos
338 vistes
19-04-2014

• Processó del Divendres Sant
72 Fotos
2562 vistes
19-04-2014

galeria d'imatges de Moià i el Moianès
Digues la teva!
Articles d'Opinió
Anuncis Classificats
Borsa de Treball
Galeries d'Imatges
Enquestes
Directori de Webs
Buttletí @
Apunta-t'hi per rebre les últimes novetats al teu email
Correu-e:
Dona't de baixa
Enquesta
Valora la Vila de Moià
de 10 a 8
de 8 a 6
un 5
de 3 a 5
de 0 a 3

[ veure resultats ]
[ 7 comentaris ]
193 votacions
Penseu que el Moianès hauria de ser comarca ?
SI
NO
NS/NO CONT.

[ veure resultats ]
[ 6 comentaris ]
117 votacions
1 usuari actiu
 
Actualitat
El Consorci i els deu Ajuntaments del Moianès porten a terme diferents mesures i projectes contra la crisi
En el marc dels programes finançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Pacte Territorial del Moianès i els 10 Ajuntaments , des de principis d’any s’han portat a terme diferents actuacions que tenen com a objectiu principal esmorteir els efectes de la crisi, ja sigui creant llocs de treball temporals, organitzant accions formatives per millorar l’ocupabilitat de la gent que està en situació d’atur, o bé actuacions que tenen com a objectiu dinamitzar els sectors econòmics més emergents del Moianès (turisme, comerç, indústria alimentària, serveis a les persones, etc.).

Les mesures específiques que s’han portat a terme durant l’any 2009 són: · S’han atès un total de 10.134 visites des dels diferents serveis del Consorci del Moianès. · S’han creat 16 llocs de treball temporals en diferents àmbits d’una mitjana de 6 mesos de durada. · S’ han organitzat 195 activitats formatives, en les quals han participat 2.831 alumnes. · Des del Servei d’Ocupació del Moianès s’han fet un total de 527 entrevistes i seguiments a persones que busquen feina, i que han representat un total de 2.321 visites. S’han gestionat un total de 144 ofertes de treball. · S’han assessorat un total de 109 projectes empresarials de nova creació dels que s’ han consolidat que han comportat la creació de 26 noves empreses. · S’han assessorat un total de 41 empreses ja existents en diferents àmbits. · Aquest any d’han tramitat 43 subvencions per a diferents empreses que han representant un total de 156.697,53 € de subvencions concedides per les empreses. · Els 10 ajuntaments han creat 17 llocs de treball temporals en el marc del programa dels plans d’ocupació. · S’ han realitzat 36 assessoraments individualitzats a empreses del Moianès per part de professionals experts en diferents àmbits (gestió comercial i marketing, gestió econòmica financera, aparadorisme...), amb l’objectiu de donar suport a la consolidació del teixit empresarial. · S’ha dissenyat el full de l’Observatori Estratègic del Moianès, que fa el seguiment de la taxa d’atur del Moianès mensualment, i analitza la situació actual i l’evolució dels sectors econòmics cada mes. § La crisi ha comportat que els usuaris del Consorci s’ han duplicat en relació a l’any anterior: § Durant l’any 2009, els diferents Serveis del Consorci han atès un total de 10.134 visites, gairebé el doble que tot el 2008, quantificades en 5.302. Cal tenir en compte que aquestes dades no inclouen les visites ateses des dels diferents punts d’ informació turística del Moianès. § En les dades que s’adjunten s’observa que totes les àrees han incrementat els usuaris , tot i que destaca l’increment de les visites del Servei d’Ocupació del Moianès , de l’àrea de formació i de l’àrea d’assessorament als emprenedors i a les empreses, serveis molt vinculats a la situació econòmica actual.  

consorci   ajuntaments   moianès   porten   terme   diferents   mesures   projectes   crisi   
Economia i Empreses - Data de publicació: 18/12/2009
Imprimir Enviar  Lectures106938 Lectures OpinarSigues el primer en opinar!
 
 
 
Destaquem
Publicitat
Actualitat
3 concerts a l'Estany 
El proper cap de setmana a l'Estany dins de la programació Stagnum hi han previstos 3 concerts:

Divendres 11-7 a les 8 de la tarda a l'església,  concert de piano amb Eudald Buch amb un  preu de 6 euros.

Dissabte 12-7 a les 8 de la tarda a l'església, Quartet de piano, violí, viola i violoncel, el seu preu: 10 euros.

Diumenge 13-7 a 2/4 d'1 del migdia Premi Stagnum per a joves intèrprets premiats en l'Aula d'estiu del Coservatori de Vic, preu 2 euros.

 
Biblioteca de Moià
Agenda d'activitats de la Biblioteca de Moià, pel mes de juny. les podeu descarregar el document en "pdf".
 
Nou trio de Pop-Folk acústic de Castellterçol
Ha nascut un nou trio de Pop-Folk acústic situat a Castellterçol: Podeu seguir-los i escoltar les seves cançons en una web en la que també una la podeu descarregar lliurement.
 
Sessió informativa de l'Ajuntament
El divendres dia 30 de maig a les 9 del vespre a l'espai cultural "Les Faixes" tindrà lloc una Sessió informativa de l'Ajuntament de Moià.
 
Dia 29 de maig mobilització a Moià
Amb motiu de la nova llei d'ensenyament, la LOMCE, s'ha convocat a la comarca del Bages una mobilització, el dijous 29 de maig, davant dels ajuntaments. Les escoles de Moià han acordat trobar-se a la plaça de l'ajuntament a 1/4 de 6 de la tarda. Tant l'Escola Pía com l'Escola Josep Orriols i Roca portaran els gegants. 
 
membre de Logo Wiccac · gestionat per: Logo Lasevaweb.com Lasevaweb.com · Política de Privacitat . Texte Legal